Тимочка КрајинаЗајечарГласајте за „Гитаријаду” и Туристичку организацију града Зајечару за најпрестижнију награду у...

Гласајте за „Гитаријаду” и Туристичку организацију града Зајечару за најпрестижнију награду у области туризма – „Туристички цвет”

Туристичка организација града Зајечара – Награда „Туристички цвет”

Туристичка организација града Зајечара и најстарија рок манифестација „Гитаријада” надмећу се за најпрестижнију награду у области туризма – „Туристички цвет” за 2023. годину.

Туристичка организација града Зајечара такмичи се у чак три различите категорије: за најбољу туристичку организацију (ТО Зајечар), за изузетну туристичку манифестацију („Гитаријада”) и угоститељски објект за смештај („Кућица на брду”).

Победнике одређује петочлани жири, а коначна оцена се формира додавањем оцене интернет публике као шесте оцене члановима жирија. Резултати укупног гласања интернет публике имају исту тежину као и глас једног члана жирија.

На свечаној церемонији која ће бити одржана средином децембра биће проглашени победници и биће уручене награде.

Гласање траје до 7. новембра, а сви који желе да гласају, могу то да учине на овом линку.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,765ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб