ВестиGoogle+ и Inbox гасе се 2. априла

Google+ и Inbox гасе се 2. априла

Google+ & Inbox — R.I.P.

Друштвена мрежа која никада није успела да привуче већи број корисника и постане иоле релевантна, Google+, кренула је према својем крају када је, крајем прошле године, откривено велико цурење података са ње. Из Google-а су тада поручили како ће по убрзаном поступку Google+ престати са радом за приватне кориснике, и недавно објавили да ће након 2. априла ове године ова мрежа остати активна само за пословне кориснике.

Прошле јесени исто тако је најављено гашење мобилне апликације Inbox, донекле популарне алтернативе примарној апликацији за приступ Gmail налозима. Увођењем нових могућности и дизајна у апликацију Gmail кроз низ надоградњи Inbox је постао сувишан, па је одлучено и како ће он бити угашен овог пролећа. Сада сазнајемо да ће престати да функционише исто када и мрежа Google+, 2. априла.

Стога, уколико користите Inbox на свом телефону, време је да почнете да планирате прелазак на Gmail, који би требао проћи глатко и без проблема. Ако сте, пак, међу седамнаест активних корисника друштвене мреже Google+, имате још две недеље да оданде на сигурно преузмете све своје фотографије и друге садржаје пре него штп она заувек буде угашена.

Информације како то учинити доступне су овде.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб