VestiGoogle Play: Rok za povrat novca produžen sa 15 minuta na 4...

Google Play: Rok za povrat novca produžen sa 15 minuta na 4 dana

Google Play
Foto: Google Play / Promo

Google u svoju službenu prodavnicu Android aplikacija Google Play uvodi jednu novinu koja se korisnicima potencijalno neće svideti. Google je naime odlučio da produži vreme koje je potrebno za pojedinačnu odluku hoće li se nekom korisniku omogućiti povrat novca za neku uslugu i proizvod ili neće.

Do pre nekoliko dana na američkoj varijanti Google Play stranice za podršku stajalo je kako je taj rok samo 15 minuta, ali to se u međuvremenu promenilo. Sada će korisnici za ishod oko svojih zahteva za povratom novca trebati da čekaju i do četiri radna dana.

Google ne navodi razloge za produiženje ovog postupka, ali jedan od verovatnijih razloga bi prema nagađanju internet stranice Android Police trebala da bude potreba da više zahteva analiziraju Google-ovi zaposleni.

Prema dosadašnjoj praksi, veliki broj zahteva se analizira bez ljudskog uplitanja pomoću automatizovanog sistema, ali čini se da postoji potreba za većim brojem analiza koju će provesti ljudi, a ne računari.

 

Izvor:mondo.rs

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,102PratilacaLajkuj
4,148PratilacaZaprati
1,240PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx