Тимочка КрајинаБорГрад Бор у 2023. години за одржавање локалних путева издвојио преко 700...

Град Бор у 2023. години за одржавање локалних путева издвојио преко 700 милиона динара

Град Бор у 2023. години за одржавање локалних путева издвојио преко 700 милиона динара
Фото: Град Бор / Тимочка

Након санирања последица поплава и уређења приоритетних локалних некатегорисаних путева, почело је и планирано уређење и насипање ризлом рејонских путева на подручју Бора.

Механизација ЈКП „3. октобар” тренутно је у Бучју, где се осим насипавања ризлом реже и уклања шибље и трава поред пута. Упоредо са овим радовима, уређују се и путеви у Танди где се налази нова машина која пегла, ваља и фрезира путеве, док је у Шарбановцу једна комбинована машина.

Уређење атарских путева је од виталног значаја за пољопривредне произвођаче који ове путеве користе свакодневно како би стигли до својих њива и имања.

Град Бор је у 2023. години за одржавање и унапређење локалних путева издвојио преко 700 милиона динара, од којих је пет стотина милиона за асфалтирање, а више од 200 милиона динара за санацију некатегорисаних локалних путева, насипавање ризлом, прављење канала и водопропуста, као и чишћење шибља.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,733ПратилацаЛајкуј
4,364ПратилацаЗапрати
1,266ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб