Тимочка КрајинаЗајечарГрад Зајечар представио се на 44. Међународном сајму турзма у Београду

Град Зајечар представио се на 44. Међународном сајму турзма у Београду

Туристичка организација града Зајечара на 44. Сајму туризма у Београду

На 44. Међународном сајму туризма у Београду, међу многобројним домаћим и страним излагачима, представио се и Град Зајечар.

Град Зајечар представио се својом богатом туристичком понудом, смештајним капацитетима прилагођеним потребама гостију и врхунском гастрономијом.

„Након овог туристичког догађаја уверена сам да ће ове године велику број туриста доживети на прави начин како Србију, тако и најлепши град на истоку Србије – град Зајечар. На нашем штанду је било свечано, живо, инспиративно, са пуно посетилаца заинтересованих како за Зајечар тако и за свеукупну понуду источне регије. Радује ме што је наш штанд био место сусрета, размене мишљења, искустава, пословног повезивања и постизања договора у реализацији запланираних циљева“, поручила је Драгана Гогић Рајковић, в.д. директора Туристичке организације града Зајечара.

На 44. Међународном сајму туризма и Међународном сајму хотелско-угоститељске опреме „Хореца – Опрема”, који су одржани под слоганом „Кад је одмор није тешко”, учествовало је око 350 излагача из 33 државе, међу којима је и осам нових држава са афричког континента.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,494ПратилацаЛајкуј
4,234ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб