Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Алаксандар Миликић са сарадницима обишао радове на инсталацији опреме за...

Градоначелник Бора Алаксандар Миликић са сарадницима обишао радове на инсталацији опреме за реконструкцију старе топлане

Градоначелник Бора Алаксандар Миликић са сарадницима обишао радове на инсталацији опреме за реконструкцију старе топлане
Фото: Град Бор / Тимочка

Градоначелник Бора Алаксандар Миликић са сарадницима, данас је обишао радове на инсталацији опреме за реконструкцију старе топлане.

У току је постављање новог димњака и од наредне грејне сезоне грађани Бора ће се грејати на гас. Опрема која је неопходна, стиже парцијално и за непуних два месеца биће све инсталирано и пуштено у рад.

Захваљујући улагањима Града Бора од 15. октобра, када је и планирана грејна сезона, Борани ће имати много квалитетније и боље грејање него што је то било претходних година.

ЈКП „Топлана” ће из сопствених средстава ремонтовати један угљени котао и ставити у приправно стање уколико се јави потреба за угљем. У току су радови на санацији топловодне мреже, у наредних два месеца, простор „Топлане” биће једно велико градилиште.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб