Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Александар Миликић честитао суграђанима Дан града - 3. октобар

Градоначелник Бора Александар Миликић честитао суграђанима Дан града – 3. октобар

Фото: Град Бор

Град Бор наставља напредак и развој обележавајући успешно раздобље између два октобра. Поводом Дана града-3. октобра, градоначелник Бора Александар Миликић упутио је честитке својим суграђанима.

Санација саобраћајница, нови паркинг простори, 40 километара нове водоводне мреже, магнетна резонанца, механизација и радне машине за јавно комунална предузећа, само су део онога што је урађено у претходних годину дана како би се унапредио квалитет живота свих грађана на територији града Бора. Све ове промене представљају резултат рада локалне самоуправе и договора са грађанима.

„Драге суграђанке и драги суграђани!!!

Данас, 3. октобра, сећамо се важног тренутка у историји нашег града – дана ослобођења у Другом светском рату. Осећам понос и захвалност док размишљам о храбрости и посвећености људи који су тада боравили у нашем граду. Њихова жртва и борба за слободу оставили су неизбрисив траг у нашој историји и зато нека нам овај дан буде подсетник на важност заједништва и слоге. Бор је град са богатом прошлошћу и светлом будућношћу и заједно можемо остварити све што смо замислили. И због тога вам хвала драги Борани, што својом подршком, предлозима и сугестијама доприносите да наш град расте у модеран и савремени град.

У име локалне самоуправе и у своје лично име, упућујем вам најискреније честитке поводом Дана Града!“ истакао је први човек града Бора Александар Миликић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,765ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб