Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Александар Миликић честитао суграђанкама 8. март

Градоначелник Бора Александар Миликић честитао суграђанкама 8. март

Фото: Град Бор

Градоначелник Бора Александар Миликић и заменик градоначелника Миливоје Јаношевић честитали су Међународни Дана жена – 8. март свим припадницама лепшег пола у Бору.

Фото: Град Бор

Миликић је поводом празника поклонио и цвеће јединој жени возачу аутобуса у Бору Маји Благојевић, као и свим путницама које су се тог тренутка нашле у аутобусу и на аутобуском стајалишту.

„Не треба само 8. марта да придајемо пажњу женама, то треба радити сваког дана. Свет је много лепши уз присуство жена. Одлуке када се доносе увек су жене ту. Жене су покретач друштва у сваком смислу те речи, како у доношењу одлука или на послу, тако и у стварању породице. Дефинитивно је град Бор, град у коме се дешавају велике промене и радимо на побољшању социјалне политике. Из године у годину рађа се све више деце, све већи број је бракова који се склапају и ово је прилика да мушкарци више поштују жене и да им показују љубав и пажњу, а и више разумевања“ истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб