Тимочка КрајинаЗајечарГрадоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за представнике Фондације „Браћа Карић”

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за представнике Фондације „Браћа Карић”

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за представнике Фондације „Браћа Карић”

У салону Градске управе Зајечар, приређен је пријем за представнике Фондације „Браћа Карић”.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за представнике Фондације „Браћа Карић”

На састанку са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем договорена је будућа сарадња локалне самоуправе и Фондације.

Бошко Ничић – градоначелник Зајечара

„Захваљујем се и Богољубу Карићу и његовој супрузи на посети, а и на помоћи око Фестивала за децу који се одржава под њиховим покровитељством. Ово је била права прилика да разменимо идеје како би Фондација ‘Браћа Карић’ могла у будућности да помогне реализацију многих активности у Зајечару. На састанку је било речи о услужним делатностима које ће бити у комплексу на Краљевици, а причали смо и довођењу мање индустријске производње овде, па чак и трговине како би свели незапосленост у Зајечару на испод просека Србије. Треба разговарати када је просвета у питању и да се Универзитет ‘Браћа Карић’ укључи овде у Зајечар. Моје је велико задовољство што сам имао прилике да поразговарам са представницима породице Карић, и сада ћемо се чешће сретати и размењивати искуства и једни другима помагати“ истакао је Бошко Ничић, градоначелник Зајечара.

Богољуб Карић – председник Универзитета „Браћа Карић”

„Морам да истакнем да смо ми као клинци, моја браћа и сестре учествовали овде на Гитаријади и гледајући Зајечар данас у односу на претходне деценије, то је огромна разлика. Увек имамо у виду да последњих 30 година није било најбоље по напретку. Ово је све урађено у последњих неколико година. Пре 50 година смо почели да делимо помоћ запосленима у нашим фабрикама. Тако да ћемо наставити да улажемо и овде, јер ја видим да Зајечар са градоначелником Ничићем има добру будућност“ поручио је Богољуб Карић.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за представнике Фондације „Браћа Карић”

Зајечар и источна Србија имају огроман потенцијал, почев од спорта, преко културе, до развоја туризма и привреде. На састанку је истакнуто да је приоритет подизање економских капацитета и запошљавање становништва, очување села и повратак младих образованих људи из иностанства.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб