Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Градски одбор Демократске странке у Зајечару одржао конференцију поводом актуелне епидемиолошке ситуације
Демократска странка Зајечар: Конференција за медије

Градски одбор Демократске странке у Зајечару одржао конференцију поводом актуелне епидемиолошке ситуације

Милош Стојадиновић, председник ГрО Демократске странке у Зајечару, одржао је конференцију за медије, на којој се обратио се јавности поводом актуелне епидемиолошке ситуације у Зајечару.

Повод за ову конференцију је епидемиолошко стање у Зајечару. Први део се односи на спровођење мера, које Кризни штаб спроводи у Зајечару, а друго се односи спремност Градске управе Зајечар и Кризног штаба за почетак школске године, рекао је Стојадиновић.

Овом приликом Стојадиновић је поручио да не може неко да позива на одговорност грађане, а прошлог викенда у Зајечару су организоване четири манифестације.

Такође, Стојадиновић је, између осталог, споменуо, да је град Зајечар могао да издвоји новац за децу која нису у могућности да набаве рачунар или таблет како би пратили део наставе који се обавља онлајн.

На конференцији за медије споменуто је да је у последњем ребалансу буџета Града Зајечара део средстава предвиђен за школе скинут са буџета и да школе немају средстава за набавку дезинфекционих средстава. Та дезинфекциона средства су углавном у свим школама при крају или су нестала.

Можда ће Вас занимати

Данас борба између магле и сунца, највиша дневна температура до 13 степени

У Србији у нижим пределима слаб мраз, магла и ниска облачност која ће се местимично …

Цвеће, мраз

Јутарњи мраз, средином дана сунчани периоди

У Србији ујутро местимично слаб мраз, магла и ниска облачност, која ће се по котлинама …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница