ВестиГрадски одбор Демократске странке у Зајечару одржао конференцију поводом актуелне епидемиолошке ситуације

Градски одбор Демократске странке у Зајечару одржао конференцију поводом актуелне епидемиолошке ситуације

Демократска странка Зајечар: Конференција за медије

Милош Стојадиновић, председник ГрО Демократске странке у Зајечару, одржао је конференцију за медије, на којој се обратио се јавности поводом актуелне епидемиолошке ситуације у Зајечару.

Повод за ову конференцију је епидемиолошко стање у Зајечару. Први део се односи на спровођење мера, које Кризни штаб спроводи у Зајечару, а друго се односи спремност Градске управе Зајечар и Кризног штаба за почетак школске године, рекао је Стојадиновић.

Овом приликом Стојадиновић је поручио да не може неко да позива на одговорност грађане, а прошлог викенда у Зајечару су организоване четири манифестације.

Такође, Стојадиновић је, између осталог, споменуо, да је град Зајечар могао да издвоји новац за децу која нису у могућности да набаве рачунар или таблет како би пратили део наставе који се обавља онлајн.

На конференцији за медије споменуто је да је у последњем ребалансу буџета Града Зајечара део средстава предвиђен за школе скинут са буџета и да школе немају средстава за набавку дезинфекционих средстава. Та дезинфекциона средства су углавном у свим школама при крају или су нестала.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,762ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб