ВестиГрадски одбор СНС у Зајечару обележио страначку славу Свету Петку

Градски одбор СНС у Зајечару обележио страначку славу Свету Петку

Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару обележио је данас страначку славу – Свету Петку, чије је обележавање по традицији почело освећењем и потом сечењем славског колача, с тим што је ове године у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом слава обележена скромно у присуству најужих чланова ГрО странке. 

Сечење славског колача обавили су свештеници епархије Тимочке, протонамесник и старешина храма Зоран Голубовић и ђакон Урош Памучар.

Овогодишњи колачар, Саша Ивковић, одборник СНС у градском парламенту, предао је славски колач Татјани Стојановић, директорки Филијале РФЗО у Зајечару, која се иначе налази и на челу одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града. Татјана ће наредне године бити домаћин славе.

У просторијама странке Милан Станковић, председник ГрО СНС Зајечар, обратио се медијима, који је најпре свим напредњацима, грађанима и онима који данас славе Свету Петку честитао славу и пожелео да је прославе у здрављу, миру и добром расположењу.

„Данас нашу славу обележавамо на један врло скоман начин, поштујући све мере Кризног штаба. Сам наш рад у овом претходном и будућем периоду како ствари стоје биће базиран тако да се све мере поштују, функционисаћемо преко наших месних одбора, а о томе како смо радили у претходном периоду говори довољно резултат на освојеним парламентарним изборима, где је Српска напредна странка и у Зајечару убедљиво победила остваривши најбољи резултат до сада”, рекао је Станковић.

Станковић је такође додао и то да се изглед града Зајечара, као и начин његовог функционисања променио на боље, да се ради и гради.

„Ускоро очекујемо једну капиталну инвестицију која ће умногоме променити живот грађана у нашем граду. На самом крају желим новој Влади да пожелим успешан рад, како бих рекао ‘у најмању руку’ као што смо и радили претходних 12 година”, поручио је Станковић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб