Тимочка КрајинаЗајечарГрадски већници у Зајечару заседали по 106. пут

Градски већници у Зајечару заседали по 106. пут

Фото: Град Зајечар

У сали Скупштине града Зајечара одржана је 106. седница Градског већа у Зајечару, којом је председавао заменик градоначелника Владимир Виденовић.

Већници су усвојили Предлог Закључка о утврђивању Предлога Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређивање животне средине средине града Зајечара за 2024. годину, Нацрт Решења о усвајању Програма праћења нивоа комуналне буке на територији града Зајечара за 2024. годину, Нацрт Решења о усвајању Програма праћења квалитета површинских вода на територији града Зајечара за 2024. годину, као и Предлог Одлуке о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града Зајечара за 2023. годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Решења о давању сагласности на План рада за 2024. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, на Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски План за 2024. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине -Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, на Предлог Решења о суфинансирању пројеката у спровођењу акције “Одговорне локалне финансије и учешће грађана“, на Предлог Решења о одобравању средстава из Годишњег програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2023. години, на Предлог Закључка о давању сагласности за закључење Уговора о уступању на коришћење контејнера за амбалажни отпад граду Зајечару, на Предлог Закључка о издвајању средстава из буџета града Зајечара за 2023. годину, ради додељивања поклона за Нову годину, деци запосленог старости до 15 година, односно, радно ангажованог лица у органима града Зајечара, као и на предлоге закључака о давању у закуп пословних просторија града Зајечара (Трг ослобођења бр. 4/11а и 4/11б у Зајечару и Дом културе у Котлујевцу), као и закључке о давању у закуп пословних просторија града Зајечара у селу Звездан и селу Глоговица.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,792ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб