Тимочка КрајинаЗајечарГрадски већници заседали по 92. пут у Зајечару

Градски већници заседали по 92. пут у Зајечару

Град Зајечар – Општина

У великој сали Скупштини града одржана је 92. седница Градског већа у Зајечару.

Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о трећој измени и допуни буџета града Зајечара за 2023. годину, Нацрт Решења о усвајању Годишњег извештаја о пословању за 2022. годину Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању Годишњег финансијског извештаја са мишљењем овлашћеног ревизора на финансијски извештај за 2022. годину, Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар и Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о начину покрића губитка Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар за 2022. годину.

На седници је усвојен и Нацрт Решења о усвајању Извештаја о пословању Јавног комунално – стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о усвајању редовног годишњег финансијског извештаја Јавног комунално -стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о начину покрића губитка Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду и пословању са извештајем о извршеној ревизији финансијских извештаја Јавног комуналног предузећа „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комуналног предузећа „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о пословању Јавног комуналног предузећа “Хигијена Зајечар“ Зајечар за период 01.01.2022.-31.12.2022. године, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Јавног комуналног предузећа “Хигијена Зајечар“ Зајечар за 2022. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о начину покрића губитка Јавног комуналног предузећа “Хигијена Зајечар“ Зајечар за 2022. годину.

Усвојен је и Нацрт Решења о измени Решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, Нацрт Решења о разрешењу члана Управног одбора Установе Народно позориште Тимочке Крајине -Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар, Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Управног одбора Центра за социјални рад „Зајечар“ у Зајечару, Нацрт Решења о разрешењу и именовању чланова Школског одбора Основне школе „Владислав Петковић Дис“ у Грљану и Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија града Зајечара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб