ВестиГУ Зајечар: Канцеларија за дозволе за кретање у време полицијског часа у...

ГУ Зајечар: Канцеларија за дозволе за кретање у време полицијског часа у Зајечару

Зајечар — Општина — Центар

Градска управа Зајечар ће, у сарадњи са Центром за социјални рад, од уторка, 7. априла отворити у „сали за венчања“ при згради ГУ Зајечар (Трг ослобођења 1), канцеларију за подношење захтева и издавање дозвола за кретање током полицијског часа, по овој наредби Владе РС.

У канцеларију, са свом доле наведеном документацијом, може ући највише једна особа уз обавезу ношења заштитне маске и рукавица. Радник/ци који раде на овим пословима, такође морају имати прописану заштиту.

Канцеларија ће радити, радним данима, од 09:00 до 12:00 сати на пријему захтева, а након добијања дозвола од надлежног Министарства исте ће се (након телефонског обавештавања подносиоца захтева) издавати од 13:00 до 15:00 сати.

У времену од 12:00 до 13:00 сати свакодневно, сем викендом, канцеларија ће бити детаљно дезинфикована натријум хипохлоритом и 96% алкохолом, а ово ће се радити и након завршетка радног времена.

На улазу у канцеларију поставиће се санитарна дезинфекциона баријера за обућу.

Више информација на овом линку.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб