ВестиГУ Зајечар: Обавештење поводом реконструкције Чупићеве улице и санације улегнућа моста на...

ГУ Зајечар: Обавештење поводом реконструкције Чупићеве улице и санације улегнућа моста на Црном Тимоку

Град Зајечар — Општина

Градска управа града Зајечара упутила је обавештење свим грађанима Зајечара поводом реконструкције Чупићеве улице и санације улегнућа моста на Црном Тимоку.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Уз велико извињење грађанима Зајечара због проблема који ће настати у саобраћајној комуникацији, услед реконструкције Чупићеве улице и санације улегнућа моста на Црном Тимоку (код „Силоса”), обавештавамо их о следећем:

  • мост на Црном Тимоку (улица Добривоја Радосављевића Бобија) биће затворен сутра, у петак, 18. септембра, у периоду од 07:00 сати до 14:00 сати.
    Саобраћај ће бити организован алтернативним правцима, а саобраћајна милиција и комунална полиција ће исти регулисати;
  • улица Чупићева биће потпуно затворена за саобраћај сутра, у петак, 18. септембра, од 06:00 до уторка 29. септембра у поноћ.

Сви станари и власници локала у овој улици упозорени су и обавештени од стране комуналне милиције да, уколико користе иста, своја возила уклоне и извезу из дворишта пошто иста, након затварања, неће моћи до 30. септембра да користе у овој улици.

Посебно се упозоравају они који су улице 9. бригаде (тзв. „Тимочки кеј“), Краљевића Марка и Железничку, до сада користили за заустављање и паркирање (на коловозу и тротоару) то у овом периоду не чине, пошто су исте главни алтернативни правци, и да ће због налога издатог исти, без опомињања, бити кажњавани услед угрожавања безбедности саобраћаја.

Надамо се да ће грађани разумети потребу да коначно једну, важну, саобраћајницу уредимо, као и да решимо проблем настао помало „чудном“ изградњом „котлујевачког“ моста.

Унапред се захваљујемо на стрпљењу и разумевању!

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб