ВестиГУ Зајечар: Обавештење за регистроване пољопривредне произвођаче

ГУ Зајечар: Обавештење за регистроване пољопривредне произвођаче

ГУ Зајечар: Обавештење за регистроване пољопривредне произвођаче

Град Зајечар и Пољопривредна саветодавна и стручна служба Зајечар „Агрознање” позивају регистроване пољопривредне произвођаче да се јаве за помоћ у вези са продајом њихових пољопривредних производа у циљу повезивања са потенцијалним купцима, малопродајама и тржним ланцима у нашој околини.

За сада већ функционише портал www.agroponuda.com где можете да објавите понуду ваших пољопривредних производа посредством саветодаваца ПССС Зајечар „Агрознање”.

Објављивање понуда је бесплатно, само је потребно да се јавите саветодавцима Пољопривредне саветодавне и стручне службе Зајечар Агрознање позивом на телефоне:

  • Славица Џелатовић, дипл. инж. заштите биља 064/65-76-449,
  • Славица Коџопељић, дипл. инж. ратарства и повртарства 064/65-76-447,
  • Саша Стаменковић, дипл. инж. агроекономије 064/65-76-448,
  • Михајло Жикић, дипл. инж. воћарства и виноградарства 064/65-76-450.

„Сходно одлуци о забрани рада пијаца, користимо прилику да замолимо све пољопривредне произвођаче са територије Града Зајечара који желе да продају своје пољопривредне производе, да нам доставе своје податке. Жеља нам је да помогнемо становништву да набави свеже пољопривредне производе (воће, поврће, жива стока)”, стоји у обавештењу Градске управе града Зајечара.

Потребно је послати следеће податке: име и презиме носиоца газдинства, ЈМБГ, БПГ, контакт телефон и пољопривредни производи који се продају.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб