Вести„Halo: Reach” почетком децембра долази на PC

„Halo: Reach” почетком децембра долази на PC

Игра „Halo: Reach”

Microsoft је открио раније у току године да ће своје „Halo” игре донети и на PC, а „Halo: Reach” додаје управо својој „Master Chief” колекцији. Иако је компанија претходних месеци тестирала игру која је била у бета фази, од 3. децембра биће пуштена у продају.

Див из Редмонда неће брзати са објавама, па ће тако све игре избацити у фазама. Прва ће бити „Halo: Reach” игра, а за њом ће након одређеног времена објављивати и остале. Microsoft такође подешава игре додатно како би играње на мишу и тастатури било природно. Подсетимо, „Halo” је конзолна ексклузива која се доскора није могла играти на PC рачунарима.

Свих шест „Halo” игара могу се у пакету купити на Steam-у или путем Microsoft-ове продавнице за непуних 40 долара. „Halo: Reach” ће се продавати и одвојено за нешто испод 10 долара уколико не желите да чекате. Цела „Halo” колекција део је Xbox Game Pass претплате.

 

Извор: pcpress.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб