Тимочка КрајинаЗајечарХуманитарна акција "Будите део великог срца" у Зајечару, средства намењена за Ненада...

Хуманитарна акција „Будите део великог срца“ у Зајечару, средства намењена за Ненада Ћирића Ћиру

Женска Одборничка Мрежа града Зајечара организује хуманитарну акцију „Будите део великог срца“, испред Радул беговог конака у Зајечару, у четвртак, 12. октобра 2023.

Циљ хуманитарне акције је прикупљање средстава за одлазак Зајечарца Ненада Ћирића – Ћире на операцију у Русију.

Овом приликом, биће организован богат кутурно-уметнички програм, у коме ће учествовати познати зајечарски музичари, песници, деца из Музичке школе „Стеван Мокрањац“ из Зајечара, ученици из интерната и други.

„Средства ће бити донирана у посебној кутији, по принципу, ко колико може“ кажу из Женске Одборничке Мреже града Зајечара.

Почетак је у 18:30 сати.

Такође, у среду, 11. октобра 2023. у „Lounge Bar TerazZe“, биће организована хуманитарна свирка „Сви за Ћикија“, на којој учествују: „Севдах метал бенд“, „Вива Бенд“, „Корнер Акустик Бенд“, Зека, „Вук & Изазов“, „Банане без кривине“, Александра & Ицке. Почетак је у 20:00 сати, а улаз је 200 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,766ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб