Тимочка КрајинаЗајечарХуманитарна аукција у Гостопрминици у Зајечару 21. децембра

Хуманитарна аукција у Гостопрминици у Зајечару 21. децембра

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Градском управом Зајечар и Епархијом тимочком 12. децембра 2023. године организовао је ликовну радионицу осликавања шоља и других предмета које ће се наћи на хуманитарној аукцији, планираној за четвртак, 21. децембар 2023. године у Гостопрминици у Зајечару.

Почетак је у 18:30 сати, а циљ хуманитарне аукције је прикупљање новчаних средстава за куповину новогодишњих пакетића за децу из Народне кухиње и децу са инвалидитетом у Зајечару.

Акцију је подржао Епископ тимочки господин Иларион чије ће се фотографије наћи на хуманитарној аукцији и ликовни уметници Драган Стокић-Рајачки, Душко Перишић, Јасммина Пајовић, Предраг Милошевић и Нинослав Јовановић који су заједно са децом корисника Народне кухиње и волонтерима Црвеног крста Зајечар осликавали предмете које ће се наћи на хуманитарној аукцији.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб