ВестиХуманитарни концерт у дворишту „Дечијег центра” у Зајечару

Хуманитарни концерт у дворишту „Дечијег центра” у Зајечару

„Дечији центар” Зајечар

У дворишту „Дечијег центра” у Зајечару сутра ће бити приређено хуманитарно вече, а сав новац који буде прикупљен биће искоришћен за адаптацију бине и организовање 4. Међународног инклузивног фестивала дечијег и омладинског стваралаштва „Арт зона за све”.

Kорисници „Дечијег центра” бину у дворишту користе готово свакодневно. Kако је бина напољу изложена свакојаким временским приликама, дотрајала је и поприлично упропашћена. Зато би према речима Селене Ристић Витомировић прикупљена средства од хуманитарног концерта била искоришћена за њено реновирање, али и за организовање предстојећег дечијег фестивала „Арт зона за све”.

По речима глумице Селене Ристић Витомировић иницијативу су покренули „МГ студио” и зајечарски музичари, у жељи да помогну да бину упропашћену временским непогодама оспособе за свакодневно функционисање, као и за предстојећи фестивал дечијег и омладинског стваралаштва „Арт зона за све”.

Наступају Момчило Моша Раденковић, Ненад Голубовић – Чапе, Миле Kостадиновић, Иван Цаба Костадиновић, Бобан Милошевић, Зорица Стојановић, Зоран Васић, Драган Миловановић, Миодраг Перчић, Љуба Николић, „Чумби и пријатељи”, група „Златни Прсти” и оркестар „Ла Банда”.

Улаз је слободан, али ће у дворишту бити постављена кутија за прилоге.

Хуманитарни концерт ће бити одржан 14. августа од 20 до 22 сата у дворишту „Дечијег центра” Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб