Тимочка КрајинаЗајечарХуманитарно такмичење „Стрит воркаут из блока” у Зајечару 26. јуна

Хуманитарно такмичење „Стрит воркаут из блока” у Зајечару 26. јуна

Хуманитарно такмичење „Стрит воркаут из блока” у Зајечару

„Стрит воркаут из блока”, као такмичење хуманитарно-спортског карактера, биће организовано по други пут у Зајечару у недељу, 26. јуна 2022.

Хуманитарно такмичење „Стрит воркаут из блока” биће одржано у теретани на отвореном, у зајечарском насељу Авној.

Стефан Давидовић – волонтер ХО „Срби за Србе”

„Ова манифестација је спој здравог односа према животу и хуманости и само у том односу ми видимо смисао опстанка у данашњем свету. Дисциплине су сличне као и прошле године, само што ове године имамо категорије до 76 килограма и преко 76 килограма. Дисциплине у којима ће се такмичари надметати су склек, пропадање, апсолутни згиб и згиб. Дисциплине чучањ и бенч прес, изводиће се са одређеном килажом, конкретно 100 килограма. У дисциплини power надметаће се такмичари у склеку, згибу и пропадању, са килажом од 30, 40 и 60 килограма”, истиче Стефан Давидовић, волонтер ХО „Срби за Србе”.

Давидовић додаје да ће сав прикупљен новац од котизације и спонзорства бити уплаћен Хуманитарној организацији „Срби за Србе”, а њихови волонтери ће на такмичењу додељивати награде и признања најбољима.

Почетак такмичења је у 17:00 сати, а организатори позивају Зајечарце и њихове госте да дођу у што већем броју и подрже ову хуманитарну акцију.

Хуманитарно такмичење „Стрит воркаут из блока” у Зајечару

Пријава такмичара је могућа на телефон 062/49-60-07 или да пишу на Инстаграм профил fitness_food019, а пријаве су могуће и на дан такмичења од 13:00 сати.

Зајечарски огранак ХО „Срби за Србе” до сада је организовао пет хуманитарних акција и прикупио укупно око 2.500 евра.

Организатори такмичења су „Fitness food 019” Зајечар и ХО „Срби за Србе”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб