ВестиИ данас хладно и облачно, понегде са снегом

И данас хладно и облачно, понегде са снегом

У Србији ујутро и преподне на северу и западу претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, понегде са слабим снегом и суснежицом. Послеподне у свим крајевима променљиво облачно. У току ноћи у Војводини углавном суво, у осталим крајевима повремено са снегом. Ветар умерен и јак, северни. Најнижа температура од -5 до 2, а највиша од 3 на југоистоку Србије до 10 степени на северу Војводине.

У Зајечару ујутру могућа слаба киша, током дана променљиво облачно и суво. Јак, олујни ветар са севера. Минимална температура 1, максимална дневна око 7 степени. Сутра променљиво облачно, преподне могуће падавине. Најнижа температура 0, највиша до 8 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Релативно повољна биометеоролошка ситуација за већину хронично оболелих.

Известан опрез се саветује срчаним и цереброваскуларним болесницима.

Метеоропатске реакције су могуће у виду реуматских болова и депресије.

Појачана концентрација је неопходна свим учесницима у саобраћају.

АМСС

Период са зимским условима вожње се наставља, сем на крајњем северу Војводине где последњих дана није било обилнијих падавина, кажу из АМСС.

У осталим крајевима облачно и хладно са снегом, у нижим пределима понегде и кишом, саопштио је АМСС.

Према информацијама Управе граничне полиције, на теретним терминалима граничних прелаза камиони на Батровцима на излазу чекају 120 минута, Хоргошу, 120, Келебији 120 минута, Шиду 60, Бачкој Паланци 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб