Timočka Timočka
Početna / Vesti / Iako još nije startovao, Disney+ već ima više od milion pretplatnika
Servis Disney+

Iako još nije startovao, Disney+ već ima više od milion pretplatnika

Novi Disniey-jev striming servis, Disney+ biće lansiran sredinom novembra, ali već ima značajan broj sigurnih budućih korisnika. Do sada se za ovaj servis već pretplatilo više od milion zainteresovanih u SAD-u, objavila je analitičarska kuća „Jumpshot”. Podaci se odnose za period od kada je data mogućnost aktiviranja pretplate (25. avgust), pa do 14. oktobra.

Prema istraživanju koje je „Jumpshot” sproveo, očekuju da će do 2024. godine Disney+ imati između 20 i 30 miliona pretplatnika u SAD-u. To se donekle slaže sa Disney-jevom prognozom da će do istog perioda imati 60 do 90 miliona korisnika širom sveta.

Objavljeni su i podaci da 31 odsto Disney+ pretplatnika već koristi jedan striming servis, kao što su Amazon, Hulu ili Netlfix, a 12.5 odsto je pretplaćeno na više striming platformi. Broj Disney+ pretplatnika će se značajno povećati kada servis startuje, jer je Disney napravio partnerstvo sa Verizon-om, koji će svojim postojećim i novim korisnicima 4G i 5G unlimited pretplatnika ponuditi besplatan Disney+ servis na godinu dana.

Istraživanje je pokazalo da za Disney+ nisu zainteresovane samo porodice sa decom. I porodice čija su deca odrasla, pa i one koje ih nemaju pokazale su veliki interes za novi striming servis, što pokazuje da je kompanija napravila dobar posao sa potpunim preuzimanjem „Star Wars”, „Marvel” i sličnih franšiza.

 

Izvor:pcpress.rs

Možda će Vas zanimati

35. Festival mladih pesnika u Zaječaru — Konferencija za medije

35. Festival mladih pesnika ove godine u virtuelnom izdanju

U zaječarskom pozorištu danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen 35. Festival …

Biblioteka „Centar za kulturu” Kladovo: Mikrobit setovi za početni nivo kompjuterskog programiranja

Biblioteka „Centar za kulturu” Kladovo: Mikrobit setovi za početni nivo kompjuterskog programiranja

Biblioteka „Centar za kulturu” Kladovo omogućava svojim revnosnim najmlađim korisnicima iznajmljivanja 20 mikrobitova i 5 …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica