Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Иако још није стартовао, Disney+ већ има више од милион претплатника
Сервис Disney+

Иако још није стартовао, Disney+ већ има више од милион претплатника

Нови Disniey-јев стриминг сервис, Disney+ биће лансиран средином новембра, али већ има значајан број сигурних будућих корисника. До сада се за овај сервис већ претплатило више од милион заинтересованих у САД-у, објавила је аналитичарска кућа „Jumpshot”. Подаци се односе за период од када је дата могућност активирања претплате (25. август), па до 14. октобра.

Према истраживању које је „Jumpshot” спровео, очекују да ће до 2024. године Disney+ имати између 20 и 30 милиона претплатника у САД-у. То се донекле слаже са Disney-јевом прогнозом да ће до истог периода имати 60 до 90 милиона корисника широм света.

Објављени су и подаци да 31 одсто Disney+ претплатника већ користи један стриминг сервис, као што су Amazon, Hulu или Netlfix, а 12.5 одсто је претплаћено на више стриминг платформи. Број Disney+ претплатника ће се значајно повећати када сервис стартује, јер је Disney направио партнерство са Verizon-ом, који ће својим постојећим и новим корисницима 4G и 5G unlimited претплатника понудити бесплатан Disney+ сервис на годину дана.

Истраживање је показало да за Disney+ нису заинтересоване само породице са децом. И породице чија су деца одрасла, па и оне које их немају показале су велики интерес за нови стриминг сервис, што показује да је компанија направила добар посао са потпуним преузимањем „Star Wars”, „Marvel” и сличних франшиза.

 

Извор: pcpress.rs

Можда ће Вас занимати

Веб платформа путеви вина „Дух Балкана”

Почела са радом специјализована веб платформа путеви вина „Дух Балкана”

Данас је почела са радом специјализована веб платформа путеви вина „Дух Балкана”. На платформи је …

Дигитална платформа нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа

Постављена дигитална платформа нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа

100 најрепрезентативнијих примера нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа на једном месту! Легенде, говори, …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница