VestiIako još nije startovao, Disney+ već ima više od milion pretplatnika

Iako još nije startovao, Disney+ već ima više od milion pretplatnika

Servis Disney+

Novi Disniey-jev striming servis, Disney+ biće lansiran sredinom novembra, ali već ima značajan broj sigurnih budućih korisnika. Do sada se za ovaj servis već pretplatilo više od milion zainteresovanih u SAD-u, objavila je analitičarska kuća „Jumpshot”. Podaci se odnose za period od kada je data mogućnost aktiviranja pretplate (25. avgust), pa do 14. oktobra.

Prema istraživanju koje je „Jumpshot” sproveo, očekuju da će do 2024. godine Disney+ imati između 20 i 30 miliona pretplatnika u SAD-u. To se donekle slaže sa Disney-jevom prognozom da će do istog perioda imati 60 do 90 miliona korisnika širom sveta.

Objavljeni su i podaci da 31 odsto Disney+ pretplatnika već koristi jedan striming servis, kao što su Amazon, Hulu ili Netlfix, a 12.5 odsto je pretplaćeno na više striming platformi. Broj Disney+ pretplatnika će se značajno povećati kada servis startuje, jer je Disney napravio partnerstvo sa Verizon-om, koji će svojim postojećim i novim korisnicima 4G i 5G unlimited pretplatnika ponuditi besplatan Disney+ servis na godinu dana.

Istraživanje je pokazalo da za Disney+ nisu zainteresovane samo porodice sa decom. I porodice čija su deca odrasla, pa i one koje ih nemaju pokazale su veliki interes za novi striming servis, što pokazuje da je kompanija napravila dobar posao sa potpunim preuzimanjem „Star Wars”, „Marvel” i sličnih franšiza.

 

Izvor:pcpress.rs

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,211PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub