Тимочка КрајинаЗајечарIn Memoriam: Александар Пешић

In Memoriam: Александар Пешић

In Memoriam – Александар Пешић (1978–2024)

Полицијски службеник и председник IPA регије у Зајечару Александар Пешић преминуо је изненада у поподневним сатима 12. фебруара 2024. године, у 46. години живота.

Пешић је рођен 6. априла 1978. године у Зајечару. Основну школу завршио је у месту рођења, а даље школовање наставио је у Сремској Каменици где је завршио Средњу школу унутрашњих послова као полазник 26. класе. Након завршетка школовања, засновао је радни однос у Министарству унутрашњих послова јуна месеца 1997. године и своје прве пословне кораке чини у Полицијској испостави у Зајечару. Изузетан допринос дао је и као председник IPA регије у Зајечару. У неизмерном болу иза себе је оставио мајку, две малолетне ћерке, супругу, брата, многобројну родбину и пријатеље, као и колеге.

Александар Пешић биће сахрањен у суботу, 17. фебруара 2024. на градском гробљу у Зајечару, у 13:00 часова.

Редакција медијске компаније „Тимочка” имала је част да сарађује са Пешићем на промоцији активности IPA регије Зајечар и овим путем породици, родбини, пријатељима и колегама изражава најдубље саучешће. Нека му је вечна слава!

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб