ВестиИсторијски архив „Тимочка Крајина” у Зајечару обележио крсну славу Митровдан

Историјски архив „Тимочка Крајина” у Зајечару обележио крсну славу Митровдан

Историјски архив „Тимочка Крајина” Зајечар — Слава Митровдан

Историјски архив „Тимочке Крајина” Зајечар данас је обележио славу Митровдан. У присуству бројних званица и пријатеља пресечен је славски колач, овогодишњи колачар је Лела Јовановић, док ће следеће године то бити Миљан Ћирић, архивски помоћник.

„Запослени у овој установи Митровдан обележавају од 1979. године, а тако је и ове. Верни смо традицији и понашамо се у складу са тим. Трудимо се да организујемо бројна дешавања током године и из године у годину тај број догађаја расте, а надамо се да се и квалитет побољшава”, истакао је директор зајечарског архива Велибор Тодоров.

До краја године у плану Архива је организовање изложбе поводом обележавања стогодишњице фудбалског клуба „Тимок 1919” као и промоција две публикације, о генералу Николи Цоловићу и публикација становништа округа Књажевачког.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб