ВестиИзложба „Гамзиград 2018” данас у салону Народног музеја у Панчеву

Изложба „Гамзиград 2018” данас у салону Народног музеја у Панчеву

Изложба „Гамзиград 2018”

У салону Народног музеја у Панчеву, данас 18. јуна биће отворена изложба радова са 25. Међународне ликовне колоније „Гамзиград 2018”.

Поставка обухвата 24 слике и једну скулптуру петнаесторо уметника из Србије, Црне Горе, Македоније, Бугарске и Француске који су учествовали на прошлогодишњој ликовној колонији.

Изложбу ће отворити Милош Ђуричић, уметнички руководилац Народног позоришта Тимочке крајине – Центра за културу „Зоран Радмиловић”.

Изложба ће бити отворена од 19 часова.

Ово је друга изложба радова са ове колоније, која се организује ван Зајечара. Подсетимо, прва је отворена септембра прошле године у галерији „Мина Kараџић” у Лозници, у оквиру 85. Вуковог Сабора, најстарије и најмасовније културне манифестације у Србији, чиме је указана изузетна част нашој међународној колонији.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб