ВестиИзложба Марине Милев „Апсолутно стварно” 26. августа у Књажевцу

Изложба Марине Милев „Апсолутно стварно” 26. августа у Књажевцу

Изложба „Апсолутно стварно” — Марина Милев

У Дому културе у Књажевцу, 26. августа, биће отворена изложба Марине Милев „Апсолутно стварно”. Ова млада ауторка бави се сликарством, илустрацијом и графичким дизајном и до сада је имала осам самосталних изложби. Велика питања и велике теме опседају ову младу жену, па су тако њени радови испуњени емоцијама, дубоким мислима и пројекцијама.

Марина Милев рођена је у Бору. Вишу школу ликовних и примењих уметности завршила је у Београду 2003. године, а дипломирала на Академији ликовних уметности у Новом Саду 2007. године. Излагала је у Београду, Бору, Новом Саду, Ужицу и Зворнику.

Kако сама каже, њени радови имају за циљ да прикажу реалност „in toto“ са својим видљивим и невидљим бићима и контрадикторностима. Интересује је да ли постоји консензус око тога шта је заправо стварно, а шта не, шта је обојено утисцима, вредностима, очекивањима и најразличитијом комбинацијом емоција.

У својим радовима, кроз ликовну форму, разматра и покреће велике уметничке теме — Шта је свет идеја, а шта његова пројекција? Шта се налази иза или испред значења речи и различитих конструкција?

Почетак изложбе планиран је за 19 сати и 30 минута.

Изложбу радова младе ликовне уметнице Марине Милев љубитељи ликовне уметности биће у прилици да погледају од 26. августа до 10. септембра.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб