Тимочка КрајинаБољевацИзложба уметничке фотографије „Говор твог тела” у Бољевцу

Изложба уметничке фотографије „Говор твог тела” у Бољевцу

Изложба фотографија „Говор твог тела” у Бољевцу

У галерији Културно-образовног центра Бољевац у уторак, 25. фебруара биће отворена 17. самостална изложба уметничке фотографије под називом „Говор твог тела” аутора Живана Вање Панића.

Ради се о изложби амбијенталне фотографије на тему лепота жене. Биће изложено 35 црно белих фотографија формата 50×70 цм. Бољевчани ће имати прилику да први виде изложбу која ће у току године бити одржана по целој Србији. Након Бољевца изложба ће бити одржана у Алексинцу, Вршцу, Пожеги, Сопоту… и на крају године у Смедереву.

Почетак изложбе је у 17:00 сати.

О аутору:

Живан Вања Панић је рођен у Смедереву 1964. године. Фотографијом се бави од 1982. године. Учествовао је на многим колективним изложбама широм некадашње Југославије и освојио доста награда. Последњих година ради само самосталне изложбе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб