ВестиЈКП „Водовод” Зајечар захваљује свим корисницима који редовно измирују своје обавезе

ЈКП „Водовод” Зајечар захваљује свим корисницима који редовно измирују своје обавезе

ЈКП „Водовод” Зајечар

ЈКП „Водовод” Зајечар упутио је обавештење у којем захваљује свим корисницима који редовно измирују своје обавезе за пружене услуге, јер на тај начин доприносе стабилност предузећу и омогућују одржавање функционалности система производње и дистрибуције воде у наредном периоду.

Обавештење преносимо у целости:

„Поштовани корисници,
oвим путем ЈКП ’Водовод’ Зајечар захваљује се свим корисницима, посебно физичким лицима, који редовно измирују своје обавезе за пружене услуге, јер на тај начин доприносе стабилност предузећу и омогућују одржавање функционалности система производње и дистрибуције воде у наредном периоду. Како је водоснабдевање од виталног значаја и ван ванредног стања, наше предузеће усмерава све напоре у континуалном допремању воде до крајних корисника, као и на оспособљавању водоводних ситема месних заједница како би сви грађани били у могућности да поступају у складу са прописаним мерама Владе Републике Србије у циљу заштите становништва од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

Напомињемо, да у складу са уведеним мерама током ванредног стања у Републици Србији, обустављен је рад шалтера, па се плаћање рачуна искључиво врши на шалтерима банака, овлашћеним мењачницама и поште или електронским путем. Ускоро се може и очекивати реализација пилот пројекта плаћања преко апликације са мобилног уређаја о чему ћемо накнадно обавестити кориснике.

Контакт особе задужене за пружање додатних информација и упутства везана за начин плаћања рачуна корисника је 064/40-30-928.

Хвала Вам на сарадњи и солидарности!”

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,762ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб