ВестиЈутро свеже, дан сунчан и топао

Јутро свеже, дан сунчан и топао

Мајка шета са својим синовима у парку

У Србији ујутру понегде по котлинама и висоравнима краткотрајна магла. Током дана сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, североисточни. Најнижа температура од 11 до 18, а највиша од 29 до 33 степена.

У Зајечару првог радног дана у недељи сунчано и топло. Ветар умерен и јак, источни и североисточни. Минимална температура 16, максимална дневна до 33 степена. У уторак ведро и сунчано. Најнижа температура 15, највиша око 31 степен.

АМСС

Пријатне дневне температуре доносе и добре услове за вожњу, једино у јутарњим часовима може доћи до појаве краткотрајне магле по котлинама и висоравнима.

Пажљивија вожња биће потребна на деоницама на којима је због радова измењен режим саобраћаја или на којима због обустава возачи морају користити алтернативне путне правце, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

На наплатним станицама нема задржавања возила.

Нема чекања ни на граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб