Тимочка КрајинаЗајечарКарте у продаји за 59. Фестивал професионалних позоришта Србије „Јоаким Вујић“, који...

Карте у продаји за 59. Фестивал професионалних позоришта Србије „Јоаким Вујић“, који ће бити одржан у Зајечару

Народно позориште Тимочке Kрајине „Зоран Радмиловић” Зајечар

У зајечарском театру ће од 8. до 15. јуна 2023. бити одржан 59. Фестивал професионалних позоришта Србије „Јоаким Вујић“. Карте за овај Фестивал су у продаји.

Током осам вечери биће изведене најбоље представе професионалних позоришта Србије.

Велики комплет карата за свих осам представа кошта 3000 динара. Мали комплет карата за шест представа, без две камерне представе, за које је предвиђено само по 60 гледалаца на сцени, је 2000 динара.

Могућа је и куповина на рате, преко административне забране.

Цена појединачне карте је 500 динара.

Карте се могу купити на благајни зајечарског позоришта радним данима од 09:00 до 15:00 сати.

Фестивал ће 8. јуна отворити представа домаћина, Народног позоришта Тимочке Крајине “Зоран Радмиловић” из Зајечара, „Чеховљева соба“, сезона прва. Наредних дана на репертоару ће бити представе: „Чудо у Шаргану“ Крушеваког позоришта, „Она која распушта војске“ Народног позоришта Пристина, „4 ЗИДА или трагикомедија о карантину“ Позоришта “Бора Станковић” из Врања, „Месец (дана) на селу“ Народног позоришта Ужице, „Сан о завичају (невиђено фолк сновиђење)” Народног позоришта Ниш и „Терапија“ Регионалног позоришта Нови Пазар. У част награђених, у понедељак 15. јуна 2023. биће одиграна представа Књажевско-српског театра из Крагујевца „Уображени болесник“.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб