Тимочка КрајинаКњажевацКњажевац: Расписан Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и...

Књажевац: Расписан Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова

Општина Књажевац

Општинско веће општине Књажевац, на седници одржаној дана 16. октобра 2023. године, донело је одлуку о расписивању Јавног позива за за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Књажевац за 2023. годину.

Укупно планирана бесповратна средства које општина заједно са средствима Министарства додељује путем овог позива износе десет милиона динара.

Право учешћа на Јавном позиву имају крајњи корисници који станују у објектима
и испуњавају следеће услове:

  • да је објекат легално изграђен;
  • да је подносилац пријаве: власник објекта или корисник објекта са пријавом боравка на адреси објекта и приложеном писаном сагласности власника објекта;
  • да се у објекту станује током целе године.

Јавни позив ће трајати до утрошка средстава, а најдуже до 31. децембра 2023. године.

Попуњени, потписани и одштампани пријавни образац и документација Јавног позива достављају се у затвореној коверти са назнаком: „ПРИЈАВА ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Књажевац за 2023. годину – НЕ ОТВАРАТИ”, са пуном адресом пошиљаоца на полеђини коверте.

Опширније о конкурсу и пријавни обрасци могу се преузети на сајту Општине Књажевац.

 

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб