Timočka KrajinaBorKompanija „Srbija Ziđin Koper” organizovala prijem za evropskog šampiona u kik-boksu

Kompanija „Srbija Ziđin Koper” organizovala prijem za evropskog šampiona u kik-boksu

Kompanija „Srbija Ziđin Koper” organizovala prijem za evropskog šampiona u kik-boksu
Foto: Serbia ZiJin Copper

Dvadesetšestogodišnji Boranin, zaposlen u „Srbija Ziđin Koper”, osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u kik-boksu u Turskoj.

„Zlatna medalja je rezultat ličnog zalaganja i truda, a kompanija je ponosna i srećna što ju je osvojio naš radnik, i to izvrstan mladi radnik. Ponosna što među zaposlenima ima i istaknute sportiste koji širom sveta brane boje države Srbije, ostvaruju vrhunske rezultate i sa takmičenja donose najsjajnija odličja, ’Srbija Ziđin Koper’ organizovala je (25. novembra) prijem za Bobana Nikolića, koji je na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u kik-boksu u Turskoj osvojio prvo mesto i zlatnu medalju”, kazao je Huang Džaoju.

Sa evropskim šampionom u kik-boksu, zaposlenim u „Srbija Ziđin Koper”, razgovarao je direktor ljudskih resursa Huang Džaoju.

„Ova zlatna medalja je rezultat ličnog zalaganja i truda, a kompanija je ponosna i srećna što ju je osvojio naš radnik, i to izvrstan mladi radnik”, rekao je Džaoju.

Zahvaljujući se rukovodstvu „Srbija Ziđin Koper” za prijem, poklone i čestitku, dvadesetšestogodišnji Boranin istakao je da će mu čast, koju mu je ukazala kompanija u kojoj je zaposlen, biti podstrek za dalji trud i rad.

„Kompanija u kojoj radim, ’Srbija Ziđin Koper’, uvek mi je izlazila u susret kada je trebalo da odsustvujem s posla zbog priprema i takmičenja. Zbog toga hoću da se zahvalim i mojoj šefici Violeti Vučković, ali i Aleksandru Tuševljaku. Imam posao koji mi omogućava da radim i treniram, što meni zaista mnogo znači, jer mogu temeljno da se spremim za takmičenja na kojima predstavljam svoj grad i zemlju. Na Evropskom prvenstvu nema lakih borbi, nema lakih mečeva. U finalu sam pobedio aktuelnog svetskog prvaka, što nije mala stvar. I pobedio sam ga ubedljivo iako sam na takmičenje došao sa slomljenim nosom, što je povreda koju sam zadobio još tokom priprema”, kazao je evropski šampion u kik-boksu Boban Nikolić

Boban Nikolić je član kik-boks kluba „Bor” i svetski je vicešampion u disciplini „low kick“, kategorija do 57 kilograma. Prošle godine je na Svetskom prvenstvu u finalnoj borbi izgubio od Anana Mamadova iz Azerbejdžana, ali mu se sada revanširao na najbolji mogući način.

Kik-boks reprezentacija Srbije je na prvenstvu Evrope u Turskoj osvojila 19 medalja, od toga četiri zlatne, šest srebrnih i devet bronzanih.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,340PratilacaLajkuj
4,210PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub