Тимочка КрајинаБорКомпанија „Србија Зиђин Копер” организовала пријем за европског шампиона у кик-боксу

Компанија „Србија Зиђин Копер” организовала пријем за европског шампиона у кик-боксу

Компанија „Србија Зиђин Копер” организовала пријем за европског шампиона у кик-боксу
Фото: Serbia ZiJin Copper

Двадесетшестогодишњи Боранин, запослен у „Србија Зиђин Копер”, освојио је прво место и златну медаљу на недавно одржаном Европском првенству у кик-боксу у Турској.

„Златна медаља је резултат личног залагања и труда, а компанија је поносна и срећна што ју је освојио наш радник, и то изврстан млади радник. Поносна што међу запосленима има и истакнуте спортисте који широм света бране боје државе Србије, остварују врхунске резултате и са такмичења доносе најсјајнија одличја, ’Србија Зиђин Копер’ организовала је (25. новембра) пријем за Бобана Николића, који је на недавно одржаном Европском првенству у кик-боксу у Турској освојио прво место и златну медаљу”, казао је Хуанг Џаоју.

Са европским шампионом у кик-боксу, запосленим у „Србија Зиђин Копер”, разговарао је директор људских ресурса Хуанг Џаоју.

„Ова златна медаља је резултат личног залагања и труда, а компанија је поносна и срећна што ју је освојио наш радник, и то изврстан млади радник”, рекао је Џаоју.

Захваљујући се руководству „Србија Зиђин Копер” за пријем, поклоне и честитку, двадесетшестогодишњи Боранин истакао је да ће му част, коју му је указала компанија у којој је запослен, бити подстрек за даљи труд и рад.

„Компанија у којој радим, ’Србија Зиђин Копер’, увек ми је излазила у сусрет када је требало да одсуствујем с посла због припрема и такмичења. Због тога хоћу да се захвалим и мојој шефици Виолети Вучковић, али и Александру Тушевљаку. Имам посао који ми омогућава да радим и тренирам, што мени заиста много значи, јер могу темељно да се спремим за такмичења на којима представљам свој град и земљу. На Европском првенству нема лаких борби, нема лаких мечева. У финалу сам победио актуелног светског првака, што није мала ствар. И победио сам га убедљиво иако сам на такмичење дошао са сломљеним носом, што је повреда коју сам задобио још током припрема”, казао је европски шампион у кик-боксу Бобан Николић

Бобан Николић је члан кик-бокс клуба „Бор” и светски је вицешампион у дисциплини „low kick“, категорија до 57 килограма. Прошле године је на Светском првенству у финалној борби изгубио од Анана Мамадова из Азербејџана, али му се сада реванширао на најбољи могући начин.

Кик-бокс репрезентација Србије је на првенству Европе у Турској освојила 19 медаља, од тога четири златне, шест сребрних и девет бронзаних.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб