Timočka KrajinaBoljevacLetnji karate kamp u Crnoj Gori od 8. do 18. jula

Letnji karate kamp u Crnoj Gori od 8. do 18. jula

Karate na plaži
Foto: Shutterstock, ilustracija

Udruženje karate klubova Timočke Krajine i Gradski karate klub „Zaječar” organizuju Letnji karate kamp u Crnoj Gori u mestu Buljarice od 8. jula do 18. jula 2019. godine, na kome će uzeti učešće karatisti iz Zaječara, Donjeg Milanovca, Žagubice i Boljevca.

Po Planu rada karate kampa treninzi će se održavati dva puta dnevno i to u jutarnjim i večernjim satima po sat i trideset minuta, na kojima će se raditi na korekciji tehnika i kata, kao i na učenju novih kata i primena tehnika u slobodnoj borbi.

Instruktori kampa biće licencirani karate treneri Kristijan Kakaš i Miloš Radojković, uz stručni nadzor Miroslava Miće Radojkovića, nosioca crnog pojasa 8. dan.

Na ovom kampu učešće će uzeti 60 učesnika, od toga 30 vežbača, a ostali su roditelji članova kluba i prijatelji kluba koji letuju sa nama.

Grupa sa letnjeg karate kampa vraća se u Zaječar 19. jula u jutarnjim satima.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub