ВестиЛето хвата залет: Данас више сунца и топлије, највиша дневна температура до...

Лето хвата залет: Данас више сунца и топлије, највиша дневна температура до 29 степени

У Србији претежно сунчано и топло. Послеподне, уз више променљиве облачности, понегде на истоку и југоистоку појава краткотрајних слабих пљускова и грмљавина. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 9 до 15, а највиша од 24 до 29 степени.

У Зајечару променљиво облачно и топлије са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 15, максимална дневна око 29 степени. Сутра местимично облачно, поподне могућа киша праћена грмљавином. Најнижа температура 14, највиша до 29 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Повољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих.

Опрез се саветује срчаним болесницима.

Додатна пажња се препоручује свим учесницима у саобраћају.

АМСС

Проходност путева у Србији јутрос је добра, а саобраћај је умереног интензитета ван градова и насељених места, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

У саопштењу се подсећају возачи да, пошто метеоролози најављују долазак топлог таласа наредних дана, да преконтролишу своје аутомобиле и провере ниво расхладне течности у мотору.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, нема задржавања на путничким терминалима наших граничних прелаза.

На теретним терминалима, на излазу из земље, на граничном прелазима Хоргош, Батровци и Шид чека се 180 минта, на Келебији 120 минута, а на Градини 60 минута.

На осталим ГП нема дужих задржавања за све категорије возила, додаје се у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб