Вести„Lidl” отвара прву продавницу у Зајечару 1. октобра

„Lidl” отвара прву продавницу у Зајечару 1. октобра

„Lidl” продавница

Компанија „Lidl” Србија отвориће своју прву продавницу у Зајечару 1. октобра у 08:00 часова ујутру у Чупићевој улици број 10а. Први „Lidl” објекат у граду на Тимоку, још један је у источној Србији који ће потрошачима понудити јединствену куповину са најбољим односом цене и квалитета. У исто време биће отворен и нови „Lidl” у Зрењанину, па ће укупан број „Lidl” продавница у Србији бити 43.

Први савремени дисконтни ланац у Србији на дан отварања нове продавнице, своје потрошаче увек дочека са слављеничким ценама и посебно одабраним асортиманом. Исти распоред категорија производа, пространи паркинг, велики пролази између рафова управо је оно што куповину у „Lidl” продавницама чини лакшом. Поред тога, дугог задржавања на каси нема, јер чим на једној чека више особа, отвара се нова. „Lidl” је познат и по свом непрехрамбеном асортиману – одећи са Hohenstein ознаком квалитета и стварима за кућу и домаћинство, а ова понуда се мења сваке недеље.

Како би осигурала очекивани квалитет и свежину производа, компанија „Lidl” Србија сарађује са домаћим добављачима, који су у асортиману тренутно заступљени са више од 400 производа, што кроз локално познате марке, што кроз производе који се продају под „Lidl” брендовима.

„Квалитетом производа и бригом о потребама потрошача, потрудићемо се да и грађанима Зајечара ’Lidl’ постане омиљено место за куповину. Радујемо се што постајемо део локалне заједнице и што смо проширили тим за више од 25 колега који ће радити у овој продавници”, истакла је Јасмина Шрндић из корпоративних комуникација у компанији „Lidl”. Она је додала да компанија брине о локалној заједници у којој послује, па је у складу с тим подржала и реконструкцију Чупићеве улице у којој се налази „Lidl” продавница.

Поводом отварања, а у знак подршке мамама и бебама, компанија „Lidl” Србија припремила је посебно изненађење за бебе у Зајечару – „Бебину чаробну кутију”. Све маме из Зајечара, чије се бебе роде недељу дана од дана отварања продавнице „Lidl”, од 1. до 7. октобра, у породилишту Здравственог центра „Зајечар”, добиће кутију висококвалитетних производа за негу коже „Lidl” брендова „Cien”, „Lupilu” и „Siempre”. „Lidl” Србија ову акцију реализује у сарадњи са компанијом „Apello”, а у оквиру пројекта „Таши-таши”.

Радно време продавница у Зајечару и Зрењанину биће од 08:00 до 22:00 часа сваког дана у недељи.

О Лидлу

Компанија „Lidl” део је немачке Шварц групе (Schwarz Gruppe), једног од водећих прехрамбених трговинских ланаца у Европи. Послује у 32 земље широм света и броји више од 287.000 запослених. На основу националних награда за најбољег малопродавца у више земаља Европе, „Lidl” је носилац признања „Retailer of the Year Europe” за 2018/2019.

„Lidl” је у Србији своје прве продавнице отворио у октобру 2018. године и тренутно има 41 продавницу у 28 градова широм земље.

„Имамо дугорочне планове са циљем да потрошачима широм Србије понудимо јединствено искуство куповине и најбољи однос цене и квалитета, по чему смо препознати у свету”, поручују из компаније „Lidl” Србија.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб