Тимочка КрајинаЗајечарМеморијални мини баскет турнир „Сава Милетић” у Зајечару 29. маја

Меморијални мини баскет турнир „Сава Милетић” у Зајечару 29. маја

Судија држи кошаркашку лопту
Фото: Pixabay, илустрација

Меморијални мини баскет фестивал „Сава Милетић” на програму је у недељу, 29. маја у Хали спортова на Краљевици. Почетак такмичења заказан је за 10:00 сати, а очекује се учешће више од 350 малих кошаркаша.

Четврти Меморијал „Сава Милетић” наставља се после две године корона паузе, а поред домаћих селекција Кошаркашког клуба „Тимок”, учешће су потврдили „Младост” из Беле Паланке, „Рудар” Бор, „Ртањ” Бољевац, „Златара” Мајданпек, „Леда” и „Књажевац 1950” из Књажевца, „Хајдук Вељко” из Неготина, „Сврљиг” и градски ривал КК „Бин”.

„Турнир ће имати хуманитарни карактер пошто ће бити прикупљана средства за помоћ у лечењу наше малене суграђанке Ленке Љубисављевић (2,5). Надам се да ће се што више Зајечараца одазвати позиву и доћи да испрати будућност српске кошарке”, поручио је за „Глас спорта” Милан Вељковић, председник КК „Тимок”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб