ВестиМинистар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић сутра у посети Зајечару

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић сутра у посети Зајечару

Сутра, 27. фебруара град Зајечар ће посетити Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије Томислав Момировић.

Министар посету започиње састанком у Градској управи у Зајечару, у кабинету градоначелника Бошка Ничића, са почетком у 11:00 сати.

Састанку ће поред Министра Томислава Момировића и градоначелника Зајечара Бошка Ничића, присуствовати и посебни саветник министра Милош Адамовић и директор ЈП „Путеви Србије” Зоран Дробњак.

На састанку ће бити речи о рехабилитацији путева у 42 села на територији града Зајечара, као и о комуналној инфраструктури у граду.

Након састанка у Градској управи, за 12:00 је планиран обилазак улице Ивана Милутиновића у Зајечару.

Изјаве за медије су заказане за 12:25.

У 12:45 Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић ће са сарадницима и градоначелником Зајечара Бошком Ничићем обићи Војничку улицу, чија је реконструкција у току.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб