Тимочка КрајинаМинистарка здравља проф. др Даница Грујичић: Реконструкција породилишта најпре у градовима у...

Министарка здравља проф. др Даница Грујичић: Реконструкција породилишта најпре у градовима у Тимочкој Крајини

Министарка здравља проф. др Даница Грујичић: Реконструкција породилишта најпре у градовима у Тимочкој Крајини

У емисији „Четвртком у 9: Децу не доносе роде”, емитованој на РТС-у, а било је речи и о најављеној реконструкцији породилишта у Србији.

Министарка здравља проф. др Даница Грујичић нагласила је овом приликом да ће радови почети од тимочких породилишта која су у најгорем стању.

„Ове године следи реконструкција великог броја породилишта. Ми ћемо кренути са ових пет која заиста лоше изгледају, то су Кладово, Мајданпек, Бор, Зајечар и Неготин. Они су заиста у најтежој ситуацији”, поручила је министарка Грујичић.

У Зајечару је почела већ реконструкција Здравственог центра. У првој фази потпуно је реконструисано Дечије одељење, радове вредне преко три милиона евра финансирала је држава преко Министарства за јавна улагања, а по завршетку опремања, објекат ће бити предат на коришћење.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб