Тимочка КрајинаМинулог викенда у акцији појачане контроле саобраћаја, на територији Полицијске управе Зајечар...

Минулог викенда у акцији појачане контроле саобраћаја, на територији Полицијске управе Зајечар откривено 246 прекршаја прекорачења дозвољене брзине

Саобраћајна полиција

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару, током викенда, задржали су два возача који су управљаливозилима под дејством алкохола и једног који је одбио да се алкотестира. У акцији појачане контроле саобраћаја, на територији Полицијске управе Зајечар откривено 246 прекршаја прекорачења дозвољене брзине.

Саобраћајна полиција је у околини Књажевца искључила тридесетједногодишњег возача „опела“ који је управљао са 1,81 промила алкохола у организму, док је у Сокобањи искључен двадесетдеветогодишњивозач „реноа“ који је управљао са 1,37 промила алкохола у организму.

У Бољевцу је патрола зауставила двадесетједногодишњег возача „аудија“ који је одбио да се подвргне алкотесту.

Возачима је одређено задржавање и против њих биће поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

Такође, у акцији појачане контроле саобраћаја која је спроведена 18. и 20. августа 2023. на територији ове Полицијске управе, укупно је контролисано 392 возача и откривено 246 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања, девет прекршаја невезивања сигурносног појаса и 30 осталих прекршаја.

Из ПУ Зајечар апелују на возаче да поштују саобраћајне прописе и да одговорним понашањем допринесу очувању безбедности саобраћаја.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб