Тимочка КрајинаМогућности инвестирања у туризму источне Србије представљене у Панчеву

Могућности инвестирања у туризму источне Србије представљене у Панчеву

Могућности инвестирања у туризму источне Србије представљене у Панчеву

РАРИС је у среду, 13. априла, у Панчеву представио инвестиционе пројекте и локације у туризму источне Србије.

Презентација могућности инвестирања у туризму источне Србије је изазвала велико интересовање пословне заједнице и окупила више од 20 учесника. На презентацији су учествовали хотелијери, предузетници и водећи привредници, као и агенције за некретнине и други заинтересовани за инвестиције у туризму из Панчева и јужног Баната.

На презентацији су детаљно представљени трендови раста туризма у источној Србији као и предности инвестирања у туризму у источној Србији. Такође је представљено 20-так конкретних локација и пројеката из туризма који су до сада евидентирани у бази инвестиционих локација Invest East Serbia.

Поред осталих, представљени су: СПА хотел са издатом грађевинском дозволом, апартмани поред Дунава и на Старој планини, етно село у долини Тимока, парцела на скијалишту Црни врх, зип лине на Ђердапу, Гамзиградска Бања, хотели у Сокобањи и на Старој планини, рибњак на Дунаву, камп поред Неготинских винарија итд.

Презентацију је организовао РАРИС – Регионална агенција за развој источне Србије заједно са РПК Панчево – Регионалном привредном комором Јужнобанатског управног округа.

РАРИС ће ускоро покренути и интензивну онлајн промоцију могућности инвестирања у туризму источне Србије и организовати сличну промоцију у Београду.

РАРИС и овом приликом позива све власнике приватних локација и пројеката у туризму да их пријаве и бесплатно представе на регионалном инвестиционом порталу источне Србије „Invest East Serbia”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб