Тимочка КрајинаЗајечарМонодрама глумице Анђелке Стевић Жугић „Шта ме опет снађе“ 14. маја у...

Монодрама глумице Анђелке Стевић Жугић „Шта ме опет снађе“ 14. маја у Зајечару

Монодрама глумице Анђелке Стевић Жугић „Шта ме опет снађе“ биће изведена у сали Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, у уторак 14. маја 2024. године.

Почетак је у 20:00 часова.

Продаја улазница креће од данас (7. маја), а цена је 1.400 динара.

„Шта ме опет снађе“ је НОВА комедија – монодрама о вечно актуелној теми развода. Главна јунакиња Јованка Јока Јаковљевић, у својим касним 30-тим, креће у незаустављиву вожњу кроз свој емоционални хаос у који је упала након развода. Брак јој се завршио као лош филм, иако је очекивала романтичну комедију, а живот одједном претворио у ринг. Конкуренција је оштра, околина сурова, али и Јока неустрашива у свакој својој сулудој одлуци и трагикомичној ситуацији. И док у том савршеном несналажењу покушава да створи “нови живот” и “нову себе”, уз њу је елитни одред подршке, увек спреман да јој додатно закомпликује живот својим саветима: најбоље пријатељице Цица и Мица, баба и мама, као и неизбежне астролошкиња и психолошкиња.

Ауторско – продуцентски тим је већ проверена екипа изузетних професионалаца. Аутор текста: Небојша Ромчевић. Режија: Петар Јовановић. Музика: Александар Саша Локнер.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб