ВестиНа листи коалиције НАДА осам кандидата за народне посланике из Тимочке Крајине

На листи коалиције НАДА осам кандидата за народне посланике из Тимочке Крајине

Национална демократска алтернатива (НАДА) – Тимочка Крајина

На предстојећим изборима коалиција НАДА, окупљена око Демократске странке Србије (ДСС) и Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС), наступиће са листом „Др Милош Јовановић – Нада за Србију – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Демократска странка Србије – За Краљевину Србију – Војислав Михаиловић”.

Ову коалицију подржала су 11.222 бирача својим потписима, а на парламентарној листи наћи ће се 250 кандидата за посланике.

На овој листи је и осам кандидата за народне посланике из Тимочке Крајине: на 39. месту је Зорана Живановић (медицинска сестра) – Књажевац (Монархисти), на 45. месту је Данијела Сандуловић (лабораторијски техничар) – Халово, Зајечар (Монархисти), на 57. месту је Саша Димитријевић (дипломирани економиста) – Зајечар (Монархисти), на 75. месту је Иван Динић (струковни физиотерапеут специјалиста неуролошких болесника) – Зајечар (Монархисти), на 107. месту је Дарко Јовановић (дипломирани економиста у области менаџмента) – Зајечар (Монархисти), на 119. месту је Жаклина Миленковић (пољопривредни техничар) – Зајечар (Монархисти), на 181. месту је Маја Јовановић (дипломирани економиста) – Зајечар (Монархисти), на 199. месту је Ђорђе Драгошан (пензионер) – Мајданпек (Монархисти).

Изборна листа кандидата за народне посланике Народне скупштине: Коалиција за Краљевину Србију – ДСС

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,393ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб