ВестиНа листи Српске радикалне странке неколико кандидата за народне посланике из Тимочке...

На листи Српске радикалне странке неколико кандидата за народне посланике из Тимочке Крајине

Српска радикална странка – Тимочка Крајина

Републичка изборна комисија прогласила је листу Српске радикалне странке за предстојеће парламентарне изборе 3. априла. На овој листи је и неколико кандидата из Тимочке Крајине за народне посланике у Скупштини Србије.

Листа Српске радикалне странке, под називом „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”, има 250 кандидата за народне посланике у републичком парламенту. За ову листу прикупљена су укупно 11.472 потписа бирача.

На овој листи нашло се и неколико кандидата за народне посланике из Тимочке Крајине, а то су: на 73. месту је Милован Шегрт (техничар финалне прераде дрвета – Српска радикална странка Мајданпек), на 145. месту је Снежана Антолић (фризер – Српска радикална странка Књажевац), на 157. месту је Срђан Радивојевић (приватни предузетник – Српска радикална странка Књажевац), на 184. месту је Данијела Дуцић (трговац – Српска радикална странка Неготин), на 212. месту је Вујца Ранчић (дипл. инж. заштите на раду – Српска радикална странка Неготин), на 226. месту је Драган Јанковић (хемијски техничар – Српска радикална странка Неготин) и на 227. месту је Радиша Милојевић (машинбравар – Српска радикална странка Зајечар).

Изборна листа кандидата за народне посланике Народне скупштине: Српска радикална странка

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,393ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб