Тимочка КрајинаЗајечарНа сцени зајечарског позоришта 26. марта представа „Чеховљева соба, сезона прва“

На сцени зајечарског позоришта 26. марта представа „Чеховљева соба, сезона прва“

Премијера представе „Чеховљева соба” у зајечарском позоришту

На сцени зајечарског позоришта биће одиграна представа „Чеховљева соба, сезона прва“, по мотивима прича Антона Павловича Чехова, у адаптацији Уне Ђелошевић и Николе Завишића, који је и редитељ представе.

Представа ће бити изведена у уторак 26. марта 2024. а почетак је у 20:00 сати.

Овај одличан позоришни комад зајечарског театра освојио је значајна признања на 59. Фестивалу професионалних позоришта Србије “Јоаким Вујић”. Глумачком ансамблу и ауторском тиму припала је специјална награда Фестивала, Милош Танасковић проглашен је за најбољег глумца, а Марија Станковић за најбољу младу глумицу 59. „Јоакима“. Поред њих двоје у представи још играју: Габријел Бећаревић, Бранислав Мијатовић, Вујадин Милошевић, Викторија Арсић, Наташа Петровић, Јелена Рајић и Ана Бретшнајдер.

Чланови зајечарског позоришног ансамбла осим што глуме, певају и свирају. Бенд представе чине глумци : Вујадин Милошевић, Милош Танасковић, Ана Бретшнајдер, Јелена Рајић, Марија Станковић, као и Милан Митић – професор гитаре и директор зајечарске Музичке школе.

Цена карте је 300 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,842ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб