Тимочка КрајинаЗајечарНајновији филмски хитови овог викенда пред зајечарском публиком

Најновији филмски хитови овог викенда пред зајечарском публиком

Град Зајечар: Пројекције филмова (мај 2022)

Зајечарска публика предстојећег викенда, 7. и 8. маја, може да ужива у најновијим филмскм остварењима.

У Дому културе у зајечарском насељу Котлујевац биће приказани филмови „Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила” и синхронизовани филм „Соников филм 2”.

Филм „Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила” биће приказан у суботу (7. маја) од 20:00 сати, а у недељу (8. маја) од 20:30 сати.

Дужина трајања филма: 126 минута. Жанр: акција, авантура, фантазија. Глумци: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Режисер: Sam Raimi.

„Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила” (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)
 

Путовање у непознато са доктором Стрејнџом, који уз помоћ мистичних савезника, старих и нових, пролази кроз запањујуће и опасно алтернативне реалности Мултиверзума да се супротставе мистериозном новом противнику.

Синхронизовани филм „Соников филм 2” биће приказан у суботу (7. маја) у 17:30 сати, а у недељу (8. маја) у 15:30 и 18:00 сати.

Дужина трајања филма: 122 минута. Жанр: акција, комедија, авантура. Глумци: Матеја Вукашиновић, Милан Антонић, Дубравко Јовановић, Саша Јоксимовић, Александар Глигорић, Ања Орељ. Режисер: Jeff Fowler.

„Соников филм 2” (Sonic the Hedgehog 2)
 

Након што се настанио у Грин Хилсу, Соник је жељан да докаже да има оно што је потребно да буде прави херој. Он је на тесту када се др Роботник враћа, овог пута са новим партнером, Наклсом, у потрази за смарагдом који има моћ да уништи цивилизације. Соник се удружује са својим помоћником Тејлсом, и заједно крећу на путовање планетом како би пронашли смарагд пре него што падне у погрешне руке.

Цена појединачне улазнице је 350 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб