Тимочка КрајинаЗајечарНакон замене водоводних цеви, реконструкција двадесетак улица у Зајечару

Након замене водоводних цеви, реконструкција двадесетак улица у Зајечару

Након замене водоводних цеви, реконструкција двадесетак улица у Зајечару

Према речима градоначелника Зајечара Бошка Ничића, већ два дана трају радови на замени водоводних цеви у Улици 23. дивизије, на потезу између улица Светозара Марковића и Николе Пашића.

Предходно су у овој улици (потез 7. септембар – Светозар Марковић), замењене водоводне инсталације и прикључци 2021. године.

„Чим радници ЈКП ‘Водовод’ Зајечар заврше ове радове, сходно договору са председником Републике Србије Александром Вучићем, кренуће се са потпуном реконструкцијом ове и још 18 улица на потезу Треће Месне заједнице. Динамика реконструкције улица и тротоара пратиће динамику радова ЈКП ‘Водовода’ на замени 3162 метара водиводних цеви и 326 прикључних шахти и прикључака“ казао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Укупно ће на овом потезу бити реконструисано 3.646 дужних метара коловоза и тротора (око 20.000 м2 новог асфалта).

Рачунајући и замену старих водоводних инсталација и реконструкцију саобраћајница (улица и сокака) у овај део Зајечара биће уложено близу 350.000.000 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб