Тимочка КрајинаЗајечарНародни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

Народни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

Народни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

Народни покрет Србије основао је у Зајечару Градски одбор.

Народни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

За председника Градског одбора изабран је адвокат Горан Калчевић. За потпредседнике су изабрани: Ненад Недељковић – дипломирани инжењер електротехнике, Горан Манојловић – професор, докторант, синдикални активиста и борац за права просветних радника и адвокат Игор Панајотовић.

Калчевић се најпре захвалио на поверењу.

Народни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

„Народни покрет Србије у Зајечару је политичка снага у којој су се окупили поштени, добронамерни, квалитетни људи и заједно ћемо настојати да зауставимо пропадање нашег Зајечара. Тимочка Крајина је претворена у рударско окно, иако је најбогатији део земље гледајући ресурсе које поседујемо и уз Косово и Метохију представља најугроженији део Србије. Тако ће и остати све док је Српска напредна странка на власти. Они су Зајечарцима понудили Бошка Ничића и Сашу Мирковића који су на велику жалост учинили град местом из којег сви одлазе. Од њиховог доласка изгубили смо Радио Зајечар, локалну телевизију, ФК ‘Тимок’, биоскоп, градску апотеку, пијацу, готово немамо ништа. Сада су почели да уништавају и Краљевицу. Позивамо све искрене опозиционе групације да се на наредним изборима ујединимо и изборимо за промене које су нам неопходне. Зајечар морамо да вратимо Зајечарцима“, истакао је Калчевић.

Потпредседник Извршног одбора Народног покрета Србије Драган Марковић из Бора, казао је да Тимочка Крајина мора престати да буде сировинска база Српске напредне странке.

Народни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

„Законодавство је умрло са СНС-ом, све је ово против грађана Тимочке Ккрајине. Против Тимочана који су у више ратова страдали, али су увек бранили своје достојанство, свој завичај и оно што су им оставили њихови преци. Они кажу, Србија напредује. Напредују само појединци уз Александра Вучића, приоритет је њихово богаћење, земља се задужује, а поштен народ се исељава и бежи из Србије. Где год нека страна компанија стави прст, тамо се рудари. Мислим да имамо обавезу да се боримо, да бисмо земљу оставили бољу неко што смо је затекли за нашу децу и будуће нараштаје, а то са оваквим људима на власти није могуће. Морамо да се боримо за нормалност, за враћање институција и да склонимо ове људе са власти“ поручио је Марковић.

Председник Извршног одбора Народног порета Србије и Народни посланик у Скупштини Републике Србије Ненад Милојичић нагласио је да оног тренутка када они буду дошли на власт подједнако ће се бринути о свим грађанима ове земље.

Народни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

„Оног тренутка када будемо дошли на власт подједнако ћемо мислити на све грађане наше земље, а не само на оне који гласају за нас. Зајечарци морају озбиљно да пазе за кога ће гласати на наредним изборима, због могућности да њихова изборна воља поново буде изиграна. Зајечар има потенцијал, људи овде другачије мисле, нажалост због тога што се овде лоше живи. Фирме су погашене, шта се Зајечарцима нуди? Уместо тога, они су овде направили стадион од 30 милиона евра. Треба прво да имате људе, децу која ће да се баве фудбалом да би то имало смисла. Ако иселите људе, шта ће вам стадион?“ рекао је Милојичић.

Народни покрет Србије основао у Зајечару Градски одбор

У Градском одбору НПС су људи разних професија: инжењери, агрономи, етнолози, пензионери, радници, пољопривредници, предузетници. Народни покрет Србије функционише још и у: Мајданпеку, Кладову, Неготину, Бору, Сокобањи, Књажевцу и Бољевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб