ВестиНеготин: Оштрим предметом напао бившу супругу

Неготин: Оштрим предметом напао бившу супругу

Полиција, хроника

Неготинска полиција ухапсила је тридесетосмогодишњег мушкарца, јер је оштрим предметом напао своју бившу невенчану супругу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Неготину ухапсили су Д. Ј. (1983.) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају.

Он се сумњичи да је синоћ, на мосту на излазу из Неготина, оштрим предметом задао више удараца у главу својој бившој невенчаној супрузи, потом покушао да је задави, након чега ју је посекао у пределу ноге.

Двадесетдеветогодишња жена успела је да му се отргне и побегне са лица места, након чега је збринута у Здравственом центру у Неготину.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Неготину осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу, наводи се у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб