Тимочка КрајинаЗајечарНенад Ћирић из Зајечара вратио се из Русије где је успешно примио...

Ненад Ћирић из Зајечара вратио се из Русије где је успешно примио прве терапије

Ненад Ћирић из Зајечара вратио се из Русије где је успешно примио прве терапије

Зајечарац Ненад Ћирић, због кога су се ујединили сви грађани Зајечара како би прикупили новац за његово лечење, вратио се из Русије где је успешно примио прве терапије.

Ненад је примио четири терапије убризгавања живих ћелија, а према речима лекара у руском граду Уфи, Ненад ће устати из инвалидских колица.

Поред ових терапија, потребно је да Ненад настави да ради вежбе, а опоравак се очекује у наредних шест месеци.

Међутим, како би се Ненад потпуно опоравио, потребно је да се уради операција оба ока, јер тридесетосмогодишњи Зајечарац сада види само 30 посто. Након тих операција, Ненаду ће се повратити вид и моћи ће да се врати нормалном животу.

За Ненадов први одлазак у Русију, у Зајечару су организоване разне хуманитарне акције и прикупљено је 13.000 евра, а хумани људи могли су да уплаћују новац и преко рачуна на име Ненадовог оца.

Иначе, Ненад је био здрав младић, све док једног дана 2011. године није имао излив крви у мозак. Од тада до данас, траје Ненадова борба како би поново потпуно био здрав.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб